Wij kennen uw risico's als geen ander

Als glastuinbouwbedrijf kunt u uitstekend terecht bij Sonneveld Voogd Adviesgroep. Met onze Westlandse roots kennen wij uw risico's als geen ander. Belangrijker nog, wij weten hoe u zich daartegen kunt verzekeren en welke maatregelen u kunt treffen om de kans op schade zo veel mogelijk te beperken.

 

Glastuinbouwverzekering

Voor glastuinbouwbedrijven zijn specifieke verzekeringen ontwikkeld.  Deze verzekeringen kunnen onmisbaar zijn voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld als u schade heeft aan uw tuinbouwkassen, gewassen, installaties of bedrijfsvoorraden. Wij kennen de voorwaarden van deze verzekeringen en adviseren u graag over de verzekering die het beste past bij uw glastuinbouwbedrijf.

 

Tip: stel een noodplan op

Stel vooraf een noodplan op. Sta stil bij de mogelijke gevolgen van een calamiteit en breng deze in kaart. Bedenk maatregelen die u kunt treffen om uw bedrijf zo snel mogelijk te herstellen en afnemers tevreden te houden. Met een noodplan bent u voorbereid en is de kans een stuk groter dat u een calamiteit het hoofd kan bieden.

 

Vrijblijvend kennis maken?

Sonneveld Voogd Adviesgroep heeft veel ervaring met glastuinbouwbedrijven. Graag adviseren we u over de bedrijfsverzekeringen die het beste aansluiten op de activiteiten van uw bedrijf. Ook staan we graag stil bij maatregelen die u zelf kunt treffen om schade te voorkomen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Direct een afspraak maken

 

Arjan van Staalduinen

Onze nieuwe adviseur bedrijven

0174 44 00 44


Als geboren en getogen ’s-Gravenzander met meer dan 37 jaar ervaring als verzekeringsadviseur is Arjan een bekend gezicht bij veel Westlandse ondernemers en particulieren.