Sonneveld Voogd trotse hoofdsponsor mini-afdeling FC ‘s-Gravenzande

Sonneveld Voogd draagt een gezonde levensstijl een warm hart toe. Sporten hoort daar ook bij en hoe jonger je begint hoe beter. Vandaar dat wij ook de komende jaren met veel plezier als sponsor optreden voor de mini afdeling van de plaatselijke voetbalvereniging FC ‘s-Gravenzande.

Sinds 2011

De sponsoring van tenues voor de mini’s is in 2011 gestart. De mini afdeling, bestaande uit ongeveer 50 jongens en meisjes van de leeftijdscategorie 4 tot 5 jaar, werden hierdoor voorzien van 70 tenues. De kleding is verdeeld over maar liefst 14 kleuren van elk 5 stuks. De mini’s spelen regelmatig (gemiddeld 1 x in de 2 weken) op zaterdagochtend om 10:30 uur onderlinge wedstrijdjes, trainingen en voetbalspelletjes op het ‘s-Gravenzandse sportpark.

Nieuw jasje

Ook de komende jaren zullen de mini’s dus weer in de bekende tenues te zien zijn op de zaterdagmorgen bij de vereniging.

Mini toernooi

Naast de kleding wordt er jaarlijks het ‘Sonneveld Voogd Adviesgroep’ mini toernooi gesponsord aan het eind van het seizoen op de velden bij FC ‘s-Gravenzande.Sonneveld Voogd Adviesgroep

Sonneveld Voogd Adviesgroep is blij met de sponsoring en vindt het belangrijk een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de vereniging, zodat de kinderen al vanaf jonge leeftijd het plezier van het spel kunnen beleven. Daarbij worden de trainers en begeleiders van de mini-afdeling niet vergeten. Ook zij werden bij de verlenging van het contract in een nieuw jasje gestoken.

“De trainers en begeleiders van FC ‘s-Gravenzande dragen op vrijwillige basis een flink steentje bij aan het reilen en zeilen van de club. Zonder hen zou de club niet bestaan. Als sponsoren zijn wij dan ook heel blij dat er zoveel vrijwilligers zijn om de jongste jeugd te begeleiden.”

Ronald Beukers en Robin van Westenbrugge (eigenaren Sonneveld Voogd Adviesgroep).